Інтернет-конференції НУБіП України, ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ '2024

Розмір шрифту: 
Веб-орієнтована інформаційна система для роботи з військовозобов’язаним резервом
Марія Валеріївна Єфімчук

Остання редакція: 25-04-2024

Тези доповіді


Мета дослідження веб-орієнтованої системи для роботи з військовозобов’язаним резервом: АІС призначена для ефективного збору, зберігання, обробки та використання даних про військовозобов'язаних та резервістів. Система покликана спростити процес ведення військового обліку громадян України та сприяти комплектуванню Збройних Сил України та інших військових формувань у мирний час та воєнний стан. Також система надає інформацію звільненим з військової служби громадянам та сім'ям загиблих про їх права та пільги.

Актуальність: Інформаційно-комунікаційна система, призначена для збирання, зберігання, обробки та використання даних про призовників, військовозобов'язаних та резервістів, створена для забезпечення військового обліку громадян України.

Основна ідея: ідентифікація військовозобов'язаних та забезпечення ведення військового обліку громадян України;

Інформаційне забезпечення комплектування Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань особовим складом у мирний час та в особливий період;

Інформаційне забезпечення громадян України, у тому числі осіб, звільнених з військової служби, які мають право на пенсію, та членів сімей загиблих військовослужбовців відомостями щодо виконання ними військового обов'язку.

Обов'язковість та своєчасність внесення відомостей про призовників, військовозобов'язаних та резервістів;