Інтернет-конференції НУБіП України, ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ '2024

Розмір шрифту: 
СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ ВИКОНАННЯ ФІЗИЧНИХ ВПРАВ
Данііл Олександрович Прокопенко

Остання редакція: 21-04-2024

Тези доповіді


Зростаюча увага до здорового способу життя стимулює розвиток систем моніторингу фізичних вправ, спрямованих на підтримку користувачів у веденні здорового способу життя та досягненні їх фітнес-цілей.

Розробка програмного забезпечення для моніторингу фізичних вправ базується на комплексному підході, що враховує не лише потреби користувачів у веденні тренувань, а й останні тенденції у галузі IT та фітнесу.

Використання Microsoft SQL Server як основної системи управління базою даних у поєднанні з мовою програмування C# та бібліотекою WinForms забезпечує ефективну розробку програмного забезпечення для моніторингу фізичних вправ.

При розробці системи моніторингу виконання фізичних вправ враховуються такі параметри, як особисті дані користувачів, тренувальні програми, вправи, прогрес у виконанні вправ та зміни ваги, що дозволяє користувачам ефективно вести свій журнал тренувань.

Розробка програмного забезпечення для моніторингу фізичних вправ сприяє підвищенню мотивації користувачів, створює можливість персоналізації тренувальних програм та аналізу ефективності тренувань для досягнення оптимальних результатів у здоров'ї та фітнесі.