Інтернет-конференції НУБіП України, ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ '2023

Розмір шрифту: 
Інформаційна система з обліку додаткових балів студентів НУБІП України
Богдан Григорович Дерига

Остання редакція: 24-04-2023

Тези доповіді


Щосеместру при формуванні рейтингового балу успішності студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України також враховуються бали за участь у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті, творчій та спортивній діяльності. Ці бали об’єднані в загальну категорію під назвою «додаткові бали».

Як з будь якими іншими балами, за ними повинен вестися облік. Ми живемо в час прискореної цифровізації, коли навіть держава має власний мобільний додаток, в якому надає більшість найпопулярніших державних послуг, тому дуже важливо йти в ногу з часом. Це стосується всіх сфер життя, від доставки харчових продуктів, до таксі чи послуг перукаря, мобільні застосунки пришвиджують і покращують взаємодію людей з різними установами. Уже декілька років на базі Національного Університету біоресурсів і природокористування України працює навчальний онлайн портал Elearn, за допомогою якого викладачі і студенти мають змогу організовувати навчання, ділитися корисними матеріалами і лекціями, встановлювати зв’язок з колегами, а також на ньому зберігається інформація про всі бали, отримані студентами протягом семестру на навчальних курсах університету. Але нажаль на Elearn не можна зберігати інформацію про додаткові бали студентів. Інформаційна система з обліку додаткових балів студентів НУБіП України пропонує вирішення даної проблеми.

Дана інформаційна система, це Android-додаток, який дозволить старості кожної з груп зберігати інформацію про додаткові бали студентів своєї групи, а також генерувати звіт в Excel форматі для передачі даної інформації в деканат на обробку.