Інтернет-конференції НУБіП України, ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ '2021

Розмір шрифту: 
Розробка інформаційної системи з продажу товарів особистого вжитку
Богдан Володимирович Філатов

Остання редакція: 27-04-2021

Тези доповіді


На сьогоднішній день на дослідження в сфері продажу покладено великі сподівання, адже за допомогою цієї сфери можна покласти великий розвиток економії в країні. В сучасних умовах роль сфери послуг зростає у світовій економіці. Зростає діапазон пропонованих послуг та зайнятість в даній сфері. Це пов’язано з розвитком нових технологій, зміною рівня життя. Потреби сучасного споживача стають більш вимогливими до якості послуг. Отже, споживач має великий вплив на розвиток бізнесу в сфері послуг, тим самим сучасні засоби та методи створюють нові можливості для всіх учасників цього ринку.

На першій ступені розвитку підприємств в сфері продажу товарів важливою ступеню є наявність інформаційної системи, тому що більшість підприємств використовують платформи та інформаційні системи як площадки, що не є функціональними та зручними в користуванні.

Апаратне забезпечення — комплекс технічних засобів, складниками якого є електронні та електронно-обчислювальні пристрої, необхідні для функціонування інформаційної системи.  Для даного програмного продукту мінімальні вимоги в апаратному забезпеченні такі[1]:

  • процесор Intel Core Quad CPU з тактовою частотою 2.34GHz;
  • ємність оперативної пам'яті — 2 - 4 Гігабайт;
  • жорсткий диск ємністю від 500 Гігабайт;
  • графічна плата GeForce GT 440 (не обов’язково);

Програмне забезпечення — це загальний термін для різних видів програм, що використовуються для роботи з комп'ютерами та пов'язаними з ними пристроями. Програми дають можливість взаємодіяти людині з комп'ютером, забезпечують його зручність і функціональність. Для даного програмного продукту мінімальні вимоги є наступними [2]:

  • Операційна система:  Windows 7,10 ;
  • MySQL;
  • PhpStorm;
  • Adobe Photoshop.

Програмний додаток для дипломної роботи був розроблений в оболонці програмного засобу PhpStorm. Даний програмний продукт для розробки програмних додатків виступає case-системою.

В моєму випадку розроблювався інтерфейс для трьох користувачів (Користувач, Адміністратор, Менеджер).